divendres, 13 de febrer del 2015

Notícies Smartphones

Share & Comment

PER QUÈ SÓN TANT NECESSARIS?


Els SmartPhones són un element fonamental per a tothom ja que els fem servir cada dia i ens faciliten molt la comunicació amb altres persones utilitzant diverses aplicacions que satisfan a la societat actual.
Per això, les marques més importants  han d'incorporar nous elements per tal d'atreure al màxim el client i no perdre exclusivitat.
Degut a això, aquest any les marques més importants han incorporat nous elements per tal de satisfer al màxim les necessitats de la societat.




SONY XPERIA Z3

Un dels SmartPhones més impactants i més útils per l'usuari, és el Sony Xperia Z3. El seu ús a l'aigua fa que sigui un dels mòbils més innovadors del mercat. Si han volgut trobar aquesta diferència ,que fa que li agradi al client, ho han aconseguit. El seu disseny és increïble, la seva càmera és espectacular, la veritat és que és un dels millors mòbils que et pots comprar. El preu no és que sigui molt bo, però, si vols un mòbil complet, aquest és el millor SmartPhone.


Vídeo






MOTOROLA MOTO X BAMBOO

Si vols que el teu SmartPhone sigui premium i exclusiu, aquí et presentem, el que és el nou Motorola Moto X que incorpora Bambú a la part posterior del mòbil. Sens dubte, si el que més t'agrada d'un SmartPhone és l'aspecte, aquest és el millor mòbil que podràs trobar al mercat actualment.
Vídeo







LG G FLEX

Si el que t'agrada d'un SmartPhone és tindre el control total, El LG g flex és, sens dubte,el teu mòbil. El dispositiu conté una corva en la qual, el pots manejar molt més bé. El telèfon té les mateixes cracterístiques que el LG G2 però la se pantalla corva, el fa el guanyador. La seva pantalla consegueix que els vídios puguin fer-te pensar que estàs dins de la realitat.
 
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

2 comentaris :

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Futur per tu | Designed by Templateism.com