divendres, 20 de febrer del 2015

Sony Xperia Z3

Share & Comment

SONY XPERIA Z3

Des que fos presentat durant la passada fira IFA de Berlín, el Sony Xperia Z3 ha copat moltes notícies guanyant-se els seus adeptes i els seus detractors. L'aposta per renovar el Sony Xperia Z2, el vaixell insígnia dels japonesos des del Mobile World Congress de febrer, és sens dubte una cosa arriscada, ja que són tan salo 6 mesos entre un i altre. Sense cap dubte, un detall molt a tenir en compte si estem pensant a renovar el nostre terminal i que a continuació intentarem aclarir si és o no determinant.

Característiques i especificacions tècniques

Sony Xperia Z3
Dimensions146 x 72 x 7,5 mm
Pes154 grams
Pantalla5,2"  IPS a 1080p
ProcessadorSnapdragon 801 (2ª generació)
RAM3 GB
Sistema operatiuAndroid 4.4 KitKat
Enmagatzenament16 o 32 GB amb slot per a tarjetes microSD
Càmeres 20 megapíxeles y frontal de 2
Bateria3100 mAh
AltresRàdio FM, 4G/LTE, NFC
El Sony Xperia Z3 no és precisament una revolució respecte al seu predecessor, sinó que més aviat és una petita renovació. Ja ho vam veure en la comparativa que els vam fer quan va ser presentat, encara que en alguns aspectes és millor del que s'esperava.
En l'apartat de disseny, el que podem apreciar és que s'ha treballat per millorar alguns puntosque al Sony Xperia Z2 no havien donat molt bon resultat. En primer lloc, veiem com el nou vaixell insígnia ha reduït una mica tant les seves mesures com el seu pes, punt que segurament agrairan els seus usuaris encara que no sigui molt la diferència. D'altra banda, també s'han millorat les tapes exteriors i millorat la resistència a l'aigua. Finalment, s'han afegit uns cants de gomaque actuaran com a protectors en cas de caiguda.
Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Futur per tu | Designed by Templateism.com