dijous, 26 de febrer del 2015

SmartPhones Qualitat-preu

Share & Comment

SmartPhones Qualitat-Preu

Tots sabem que el Smartphone és un dels elements més necessaris per la nostra vida i és necessari no només per la comunicació, sinó per totes les altres tasques i aplicacions que es pot fer amb ell. Però, com tot, hi ha inconvenients, sí, l'inconvenient més important és el preu. I és que avui en dia, si  vols tenir un mòbil intel·ligent a les teves mans, has de pagar una quantitat elevada de diners. Però per sort, Futur4YOU, està a la teva disposició per ensenyar-te quin serà el millor Smartphone tenint en compte el preu. 

EL TOP 5 SMARTPHONES Q/P  

mejor móvil calidad precio 5. Nexus 5




El Nexus 5 es un dispositiu d'alta gama que dotat d'un processador més potent que molts ordinadors convencionals, ofereix una fluïdesa acompanyada de 2GB de RAM que impossibiliten la lentitud del telèfon. La seva pantalla, de 4,95 polzades amb panel Full HD IPS,  el Nexus 5 es el 5è millor mòbil qualitat preu que pots trobar al mercat actualment.





4. Motorola Moto E

mejores moviles calidad precioMotorola està posant tots els seus esforços en tornar a ser el que era. Prova d'això és el seu nou Moto E, telèfon de gama mitja-alta que, per un preu molt ridícul, ofereix una eficiència no igualada per ningun dispositiu del seu preu i això el converteix en el quart millor mòbil qualitat preu del mercat. Molts podeu pensar que és un SmartPhone petit, la seva pantalla és de 4,3 polsades. El Moto E carga un processador de doble nucli acompanyat per 1 GB de memoria RAM. La seva càmera, de 5 MP, no destaca por la qualitat.





3. BQ Aquaris E5 HD

el mejor móvil calidad precio
Una altra de les marques que ve apretant fort és Aquaris . Coneguda per les seves tablets , els seus telèfons mòbils cada vegada estan tenint gran acollida per la seva qualitat i el seu baix preu . Equipat amb una pantalla de 5 polzades , el BQ Aquaris E5 HD ve amb una capacitat de 16 GB , un processador de quatre nuclis a 1.3 GHz , 1 GB de RAM i 13 megapíxels de càmera . No obstant això, si haguéssim de triar quina és la seva millor característica aquesta seria , sense cap dubte , l'Android 4.4 natiu amb el qual ve equipat . I per si la relació components / preu no ho convertissin ja en un dels millors mòbils qualitat preu , el seu robustidad i la durada de la seva bateria el situen , per mèrits propis, en el tercer lloc del nostre rànquing.




2. Xiaomi Red Rice 1S

móviles calidad precio
Que Xiaomi és la revolució del moment en telèfons mòbils no és cap secret. El fabricant xinès està, literalment, trencant el mercat. El dispositiu que hem col·locat en el segon lloc és el Xiaomi Xarxa Rice 1S, un telèfon mòbil de gamma mitjana amb 8 GB de memòria, un processador de quatre nuclis a 1.6 GHz, 1 GB de RAM i una pantalla de 4.7 "amb una resolució de 1280x720. I tot això per un preu ridículament baix que el converteix, segons el nostre punt de vista, en un dels millors mòbils qualitat preu del mercat.



1. Motorola Moto G (Nova Generació)

móvil calidad precio
La revolució dels darrers 2 anys, el Motorola Moto G, ocupa un primer lloc molt més que merescut. El telèfon intel·ligent de Motorola, de gamma mitjana-alta, és un telèfon que ha batut tots els rècords de vendes gràcies al seu magnífic preu i el seu més que acceptable potència, causada per la seva processador de quatre nuclis a 1.2 GHz. La seva pantalla, de 5 polzades, el converteixen en un telèfon gran, perfectament assemblat a alguns amb un preu tres vegades superior. La seva càmera, millorada amb el llançament de la nova versió del Moto G, disposa d'uns gens menyspreables 8 megapíxels. Si el que busques és no pagar més de 200 €, sense cap mena de dubte el Motorola Moto G de segona generació és el millor mòbil qualitat preu del mercat.



Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Futur per tu | Designed by Templateism.com