dijous, 19 de febrer del 2015

SmartPhones Xina

Share & Comment

Smartphones XINA


Tots coneixem les marques com samsung, sony i altres grans empreses que dominen el que seria el món dels mòbils. Però sabem quines són les marques Xineses? De ben segur que per un preu molt més baix, els Smartphones de Xina, són més bons a relació qualitat/preu i si en tens un a les mans et quedaràs satisfet.



1.OnePlus One

Review del OnePlus OneNo podíem començar el recopilatori sense assenyalar un dels terminals d'enguany -per el bo i el dolent-. Després d'un inici complicat a causa de la falta d'organització i dolents enviaments, sembla que elOnePlus One ja s'ha assentat i es pot aconseguir d'una manera més o menys normal. Amb les seves característiques de topall de gamma i un preu bastant assequible, estem davant el que és possiblement el millor terminal relació qualitat / preu.
comprar


2.Xiaomi Mi4

Xiaomi Mi4
No es pot parlar de terminals xinesos sense esmentar Xiaomi. El Xiaomi meva4 és una d'aquests telèfons que no deixa indiferent a ningú. Acabats de qualitat, característiques impressionants i un programari al·lucinant, fan del meva4 una aposta segura per a qualsevol usuari.
comprar


3.Meizu MX4 Pro

Meizu MX4 Pro
Molts critiquen Meizu pels seus telèfons semblants als iPhone, però la veritat és que aquesta política els funciona de meravella. El Meizu MX4 Pro és un dispositiu ja no només bonic per fora, si no també per dins. Prestacions límit de gamma, càmera fantàstica i una de les millors pantalles del mercat, fan d'aquest Meizu un telèfon excel·lent en tots els sentits.
comprar


4.Huawei Honor 6

huawei honor 6 destacada
Possiblement el tapat de la llista que no vol dir el pitjor. Ja hem dit més d'una vegada que ullet amb Huawei, que està llançant uns terminals magnífics a preus bastant decents. Aquest Huawei Honor juny compleix aquesta premissa, i encara que no destaca en res per sobre dels seus rivals, es tracta d'un telèfon molt equilibrat en tots els seus aspectes.
comprar


5.Oppo Find 7

Detalle de la cámara principal en el Oppo Find 7
Si vols un terminal amb una càmera realment bona, el Oppo Find 7 és possiblement la teva millor elecció. A més, si el que t'agrada són les pantalles grans i de qualitat, aquest terminal és una més que bona opció fins i tot encara a dia d'avui hi hagi alternatives més modernes.

comprar


Tags:

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada

 

Popular Content

Recent Posts

Why to Choose RedHood?

Copyright © Futur per tu | Designed by Templateism.com